Imatges Page 1 of 2

LLIURAMENT DE PREMIS DEL 92è CONCURS PÚBLIC DE PESSEBRES POPULARS I DIORAMES 2020

Sticky post

Benvolguts participants del 92è concurs de pessebres.

En primer lloc, donar les gràcies a tots els participants del concurs de pessebres, que han volgut mantenir aquesta tradició tan nostra, tot i haver de conviure amb la pandèmia.

Enguany, a causa de la pandèmia, no hem pogut portar a terme la festa de lliurament de premis del nostre concurs, que habitualment celebrem a finals del mes de gener al Foment Mataroní.
Dins d’aquesta festa és on fem el lliurament de premis del concurs de pessebres a tots els participants, puix que us recordem que tothom que hi participa té un regal o record de la seva participació.
És per aquest motiu, que en els pròxims dies, els pessebristes contactaran amb vosaltres per fer-vos arribar el vostre regal, que us servirà per fer més gran el pessebre el pròxim Nadal.
També us convidem i animem a continuar participant en el nostre concurs el pròxim any; amb el vostre suport podrem mantenir viu el concurs, possiblement la competició més antiga de la ciutat, i per extensió la tradició de fer el pessebre per Nadal a totes les llars.

Els pessebristes de Mataró.

Els participants ens han autoritzat a fer ús de les fotografies

 

UNA “EXPOSICIÓ DIFERENT”

Sticky post

Els comerços de Mataró acullen tots aquells Pessebres i Diorames que haguessin estat visitats per vosaltres a la seu de L’Associació de Pessebristes de Mataró.

Sens dubte aquest Nadal 2020 és atípic.

Volem igualment que tots puguem gaudir de l’Art del Pessebre que tant cuidem perquè es preservi com a part de la valuosa Cultura Catalana.

Aquí us deixem un mapa amb les ubicacions:

FES CLIC AQUÍ PER ACCEDIR AL “MAPA INTERACTIU”

19 BUTLLETÍ DE L’ASSOCIACIÓ DE PESSEBRISTES DE MATARÓ

Sticky post

SALUTACIÓ DE LA JUNTA:

Benvolguts socis/es, col·laboradors/res i amics/amigues del pessebre:

Un any més teniu a les mans la revista de la nostra Associació on s’expliquen els diferents esdeveniments des de la darrera publicació.

Per començar hem de dir que pandèmia que estem patint, ha afectat de ple les nostres activitats, com a les de la resta de la nostra societat, que ha sofert les diferents conseqüències derivades d’aquesta situació, com d’altra banda coneixeu de primera mà.


En començar l’any 2020, vàrem poder realitzar les activitats pròpies del passat cicle nadalenc: exposició de diorames i aquest any com a novetat el pessebre virtual en tres dimensions; el 91è concurs públic de pessebres de la nostra ciutat, amb notable participació popular i la festa de lliurament de premis del concurs que es va celebrar al Foment Mataroní el dia 26 de gener.

A partir d’aquí, l’activitat pràcticament s’ha aturat; no hem pogut oferir els habituals cursos de pessebrisme, ni les activitats que coordina la Federació Catalana de Pessebristes com la Trobada anual de pessebristes de Catalunya o les jornades de pessebrisme previstes pel 2020.
Només hem pogut fer treballs interns de manteniment i canvi de diorames, amb grups reduïts de treball i amb totes les mesures de seguretat.


Al moment d’escriure aquestes ratlles, encara no sabem si podrem obrir la nostra tradicional exposició de diorames al carrer Alarcón número 27 (cantonada Prat de la Riba), doncs la segona onada de la pandèmia ens està afectant amb força.


No obstant les dificultats, hem volgut que el pessebre estigui present a les nostres llars un any més.

A la nostra web pessebresmataro.org trobareu tutorials per fer
construccions en poliestiré de la mà d’en Josep Codina.

De la mateixa manera convoquem el 92è Concurs Públic de Pessebres de la ciutat de Mataró, que enguany tindrà unes característiques diferents : considerant que els jurats no podran passar per les vostres llars a valorar els pessebres, hem pensat convocar un concurs de “participació”, on tothom pugui inscriure el seu pessebre.

Com que no el podrem valorar tots sereu “guanyadors” i tindreu, com sempre el vostre regal de participació, que a hores d’ara no sabem si es podrà repartir a la festa de lliurament de premis, o bé us el farem arribar a les vostres llars.

Per participar, només cal que ens feu arribar les vostres dades (nom, adreça, telèfon i mail de contacte) i una fotografia del pessebre que heu fet, al correu electrònic: pessebristesmataro@gmail.com. El pessebre pot ser d’estil popular, infantil o diorama.


Hem d’agrair l’esforç dels companys pessebristes que dia a dia han estat treballant per donar forma a aquest espai on poder mostrar-vos l’exposició de diorames i de figures.

Gràcies companys i companyes!

Gràcies a la família Garcia-Gaja, a la Rosa Maria Torrent i a tots els col·laboradors, simpatitzants i anunciants que ens ajuden a tirar endavant aquesta revista.

Gràcies a tots.

Bones Festes de Nadal i millor Any 2021, malgrat les circumstàncies.

La Junta

ARA TAMBÉ PODEU GAUDIR DE LA VERSIÓ DIGITAL DEL NOSTRE BUTLLETÍ ANUAL (a la seu física de l’associació teniu disponible la versió gratuïta en paper- posat en contacte amb nosaltres previament).

FES CLIC sobre la imatge per començar a llegir la nostra revista (format PDF)

AIXÍ SERÀ EL 92è CONCURS PÚBLIC DE PESSEBRES POPULARS I DIORAMES 2020

Sticky post

AQUEST ANY EL NOSTRE TRADICIONAL CONCURS DE PESSEBRES I DIORAMES ÉS DIFERENT, ja que a causa de les condicions actuals els jurats no poden passar per les vostres llars a valorar el pessebre, per tant, tots els participants quedaran classificats per igual.

 En el cas de no poder-se celebrar la festa de lliurament de premis i obsequis del present concurs, ens posarem en contacte amb tots els participants per fer-vos arribar la figura de pessebre que serà el record de la vostra participació en el concurs.

Moltes gràcies per la vostra participació i us desitgem que passeu unes Bones Festes i millor any 2021.ARA TOCA CEDIR EL PROTAGONISME ALS PARTICIPANTS I LES SEVES CREACIONS!

L’ASSOCIACIÓ ESTÀ AUTORITZADA

PER LES PERSONES QUE ES VEUEN A LES FOTOGRAFIES,

A FER ÚS AL BLOG I XARXES SOCIALS D’AQUESTES.

BASES DEL 91 è CONCURS PÚBLIC DE PESSEBRES

Page 1 of 2

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén