Ruta guiada “Ruta per la història de Mataró”

Diumenge dia 12 de desembre a les 11 del matí.

Ruta per conèixer la història de la ciutat. El recorregut us permetrà conèixer una part del seu patrimoni arqueològic i històric, de la Iluro romana fins a l’època del modernisme. Sortida de l’Ajuntament a les 11 del matí.

 Ruta audioguiada.

Aquesta ruta us permetrà descobrir, al vostre aire, l’empremta dels romans, les restes de les muralles, l’encant especial dels carrers i de les places barroques, els edificis neoclàssics i l’arquitectura de Puig i Cadafalch, un dels màxims exponents del modernisme català. A l’oficina de turisme de l’Ajuntament de Mataró us cediran gratuïtament l’aparell d’audioguia que us donarà la informació completa de la ruta.

 Ruta comercial audioguiada.

 

Per la història del comerç de Mataró. El visitant farà un recorregut pel centre històric de la ciutat on podrà descobrir els comerços amb més tradició de la ciutat i també la seva oferta comercial. Aquesta visita també permet conèixer els dos mercats municipals de la ciutat, el de la plaça de Cuba i el de la plaça Gran. A l’oficina de turisme de l’Ajuntament de Mataró us cediran gratuïtament l’aparell d’audioguia que us donarà la informació completa de la ruta.

Ajuntament de Mataró. Carrer de la Riera, 48 08301 Mataró

www.mataro.cat