El diumenge dia 20 de gener a 2/4 de 12 del migdia es va celebrar, amb una gran gala especial, el lliurament de premis del Concurs de Pessebres 2018 que en aquesta ocasió era el que en feia 90.

L’acte va tenir lloc al Foment Mataroní i va estar presentat per l’Àngel Murillo, humorista i showman que com cada any va aportar el seu toc d’humor personal.

Sota la seva batuta van desfilar els diversos actes de què estava composta la gala.

Enguany el van acompanyar a l’escenari la Maria Carbonell i l’Enric Gòmez, dos pessebristes de l’Associació.

presentadors del 90a concurs de l'associació de pessebristes de Mataró

En primer lloc, la rapsoda Joana Gaja va recitar un poema acompanyat pels compassos d’una orquestra en directe.
Finalitzat el recital poètic-musical va fer acte de presència a l’escenari el mag Adan Xou el qual, amb el seu espectacle infantil ple de peripècies va fer riure tant a grans com a petits.

El plat fort de l’espectacle va venir quan un seguit d’àngels pessebristes va cantar i ballar, al compàs d’una orquestra en directe i amb una gràcia inigualable, un seguit de cançons nadalenques.

show dels angels 2019
Al finalitzar la seva actuació van rebre molts aplaudiments i crits de “no n’hi ha prou… no n’hi ha prou…” i es van veure obligats a fer un bis …Van deixar el públic amb ganes d’una mica més!

Seguidament va pujar a l’escenari el senyor Josep Mola, que va ser durant molts anys president de l’Associació; ens va regalar unes quantes anècdotes simpàtiques relacionades amb el pessebrisme.

Acabat l’anecdotari es va procedir al lliurament de premis als concursants:
Van pujar a l’escenari l’excel·lentíssim alcalde de Mataró el Sr. David Bote, la Regidora de Cultura la Sra. Núria Moreno i el President de l’Associació el Sr. Josep Codina que van procedir a fer l’entrega.

Els premiats en categoria popular van ser:

1r. Robert Solà Casas.
2n. Germanes Valero.
3r. Alexandre Valls Solé.

Van tenir premi especial fins a deu pessebristes, per la qualitat de les seves obres; en categoria diorames:

1r. Esteve Montasell Mas.
2n. Família Tarrés Prats.
3r. Vicenç Floriach Gallart.

El primer de cada categoria va estar obsequiat, a més a més de la figura corresponent, amb el “Pau i Bé”, una figura cedida pel figuraire Toni Pruna.
També van ser premiat el pessebre de categoria especial, construït per Antonio Bermúdez Guirao.

La resta de concursants van rebre una figura de pessebre.

En commemoració de la 90a edició del Concurs, tots els concursants van ser obsequiats, a més a més, amb un recordatori de l’esdeveniment.

El president de l’Associació Sr. Josep Codina va pronunciar unes paraules d’agraïment tant per als concursants com als jurats per la seva feina.

Va encoratjar a què es presentessin més pessebres en format diorama i, va convidar al públic assistent que es fessin socis per ajudar a l’Associació a poder seguir fent activitats diverses.

Per finalitzar l’acte es va fer un sorteig de diversos obsequis entre tot el públic assistent.

Post redactat per Maria Rosa, 20 gener 2019

L'ASSOCIACIÓ ESTÀ AUTORITZADA 
PER LES PERSONES QUE ES VEUEN A LES FOTOGRAFIES,
A FER ÚS AL BLOG I XARXES SOCIALS D'AQUESTES.