Divendres 11 de desembre a les 7 de la tarda.  Xerrada :“Fem el pessebre de Sant Francesc” a càrrec de l’Albert Dresaire, historiador i pessebrista.

Dissabte 12 de desembre de  11 a 13 del matí. Demostració taller : Les maquetes navals al pessebre, a càrrec de Marçal Gómez, maquetista naval.

Dissabte 12 de desembre de 18 a 21 de la tarda. Demostració taller : Modelar figures de pessebre de fang, a càrrec de l’Antoni Pruna, figuraire de l’escola d’en Lluís Carratalà.

Diumenge 13 de desembre de 11 a 14 del matí. Demostració taller : La pintura i la vegetació al pessebre en diorama, a càrrec de Josep Mola, pessebrista i mestre artesà.

Diumenge 13 de desembre de 18 a 21 de la tarda. Demostració taller : Com fer una cova de suro, a càrrec de Dolors Roig, pessebrista i artesana del suro.

Divendres 18 de desembre de 19 a 21 de la tarda. Demostració taller : Com fer un pessebre popular, a càrrec d’un grup de pessebristes de l’Associació de pessebristes de Mataró.

Dissabte 19 de desembre de  11 a 13 del matí. Demostració taller : Les maquetes navals al pessebre, a càrrec de Marçal Gómez, maquetista naval.

Dissabte 19 de desembre de 18 a 21 de la tarda. Demostració taller : Casetes i construccions en suro, a càrrec de Joaquim Plana, artesà del suro i pessebrista.

Diumenge 20 de desembre de 11 a 13 del matí. Demostració taller : Modelar figures de pessebre de fang a “palillo”, a càrrec de l’Eloi Romañà del taller “La vella verda”, llicenciat en belles arts i restauració.

Diumenge 20 de desembre de 18 a 21 de la tarda. Demostració taller : Construcció del pessebre en poliestirè, noves tècniques, a càrrec de Josep Codina, pessebrista, President de l’Associació de Pessebristes de Mataró.

Dimecres 23 de desembre a les 19 de la tarda. Poesia : Lectura de poemes de Nadal a càrrec de Joana Gaja, rapsode i pessebrista.

ENTRADA LLIURE

TOTES LES ACTIVITATS ES FARAN AL NOU LOCAL DELS PESSEBRISTES DE MATARÓ. AL CARRER ALARCÓN NÚMERO 27, CANTONADA AMB EL CARRER ENRIC PRAT DE LA RIBA (ANTIC PARVULARI DE L’ESCOLA MENÉNDEZ Y PELAYO.)