façana_associacio_pessebristes_mataro
Seu dels “Pessebristes de Mataró”

BLA BLA

BASES DEL CONCURS:

Convoquem el “93è Concurs Públic de Pessebres” de la ciutat de Mataró, amb les mateixes característiques que l’any passat.

Pensem que encara és massa aviat perquè els jurats visitin les vostres llars per valorar els pessebres, per tant, convoquem el concurs de “participació”, on tothom pot inscriure el seu pessebre.

Com que no el podrem valorar acuradament, tots sereu “guanyadors” i tindreu, com sempre el vostre regal de participació, a la festa de lliurament de premis que es farà a finals de gener de 2022 i esperem que sigui presencial.

Per participar:

Només cal que ens feu arribar les vostres dades (nom, adreça, telèfon i mail de contacte) i una fotografia del vostre pessebre, al correu electrònic: pessebristesmataro@gmail.com.

El pessebre pot ser d’estil popular, infantil o diorama.

Poden prendre part en aquest Concurs tots els aficionats residents a Mataró.

Les obres presentades al Concurs hauran de ser inèdites.

LA INSCRIPCIÓ QUEDARÀ TANCADA EL DIA 24 DE DESEMBRE

S’estableixen tres categories:

DIORAMES: Seran considerats en aquesta categoria els construïts amb marc de visió seguint les normes elementals de la perspectiva. El material que hagin estat construïts és indiferent.

Sempre que sigui possible, es demana que els tres pessebres premiats en la categoria de Diorames, estiguin preparats per a ser traslladats a la sala d’exposicions al següent any d’haver participat en el Concurs.

POPULARS: Els construïts amb els materials tradicionals com suro, molsa, terra, pedres i arbustos o altres materials. Queden exclosos d’aquesta categoria els construïts amb guix.

INFANTILS.  Per a nens i nenes fins a deu anys. Aquests pessebres podran ser confeccionats amb figures tipus Playmobil, Lego o plastilina.